Шрифт
А А А
Фон
Ц Ц Ц Ц Ц
Изображения
Озвучка выделенного текста
Настройки
Обычная версия
Междубуквенный интервал
Одинарный Полуторный Двойной
Гарнитура
Без засечек С засечками
Встроенные элементы
(видео, карты и т.д.)
Вернуть настройки по умолчанию
Настройки Обычная версия
Шрифт
А А А
Фон
Ц Ц Ц Ц Ц
Изображения
Междубуквенный интервал
Одинарный Полуторный Двойной
Гарнитура
Без засечек С засечками
Встроенные элементы (видео, карты и т.д.)
Вернуть настройки по умолчанию

Хылбалыг картофель оладьизи

26 мая 2024
29

Херек чүүлдер: 3 картофель, 100 г хылба, 2 чуурга, 50 г далган, 60 мл хендир үзү, дус, кара перец.

Оладьиге аргалыг болза крахмалы хөй, шүүлең картофель ажыглаза эки.

Кылыры: картофельди улуг үттүг дүрбүүшке дүрбээш, чулуун сы тудар.
Хылбаны чуггаш, саазын аржыыл-биле кургадыр туткаш, ооң бүрүлерин, сывын бичииледир доораар.

Картофель биле хылба кырынче көвүктелдир булгаан чуурганы немээр. Ооң кырынче далганны бызааш, дус болгаш перецти амдан киир немээш, 5 минута тургузар.

Сковородкага үстү изиткеш, оладьини төгериктей туткаш, оожум отка 4 минута быжырар.

Чаа эскен изиг оладьилерни чараш тавакка салгаш, сметана-биле холуп чиир.

Чем чиртингир болзун!

“Шын” №37 2024 чылдың май 25