Шрифт
А А А
Фон
Ц Ц Ц Ц Ц
Изображения
Озвучка выделенного текста
Настройки
Обычная версия
Междубуквенный интервал
Одинарный Полуторный Двойной
Гарнитура
Без засечек С засечками
Встроенные элементы
(видео, карты и т.д.)
Вернуть настройки по умолчанию
Настройки Обычная версия
Шрифт
А А А
Фон
Ц Ц Ц Ц Ц
Изображения
Междубуквенный интервал
Одинарный Полуторный Двойной
Гарнитура
Без засечек С засечками
Встроенные элементы (видео, карты и т.д.)
Вернуть настройки по умолчанию

Кабачоктан кылыр чаагай чемнер

21 сентября 2024
17

Чесноктуг соустуг кабачок:

Кабачокту шору улуг кылдыр шѳйбейтир кескилээш, буска хайындырып аар. Чесноктуң 3–4 хире кезээн мыйыргын кылдыр доорааш азы тускай херексел-биле чуура кыстыргаш, хээндектээн базилик-биле катай бичии савага ургаш, кырындан шымчым хире дусту, хоюг кара перецти бызааш, 1 шопулак ишти лимон чулуу-биле холуй булгаптар. Чесноктуг ногаан соус болганы ол. Буска бышкан кабачоктуң кырынче ол соусту салыр.

Тырткан эът, быштактыг кабачок:

Кабачокту ортузун хозай кескилээш, иштинче тырткан эътти суккаш,ооң кырындан пармезан чижектиг үүрмектеп каан быштакты салгаш, 160 градус духовкаже суккаш, 1 шак хире быжырар.

Үске хаарган тѳгерик кабачок:

Дыка улгатпаан аныяк кабачокту чуггаш, карты-биле катай тѳгериктей кескилээш, дус холуп каан кургаг далганга 2 талазындан борааш, изиг үске 20–25 минута иштинде быжырар.

 Интернет четкизинден алган.

«Шын» №72 2024 чылдың сентябрь 21